Individuele coaching

Hoe kan ik bij mezelf blijven in lastige gesprekken?
Hoe krijg ik mijn team in beweging?
Wat zijn mijn waarden en talenten? En hoe zet ik die in?
Hoe ga ik beter om met stress in mijn werk?
Hoe ga ik weer met plezier naar mijn werk?

Op zoek naar inzicht en groei?

Door stil te staan bij gedachten, gevoel en gedrag worden patronen zichtbaar. Hierdoor ontstaat er ruimte om bewuste keuzes te maken en anders om te gaan met situaties. Ik help je door te luisteren, vragen te stellen en je terug te geven wat mij opvalt in je verhaal. Op basis van die inzichten gaan we op zoek naar mogelijke acties richting de toekomst, zodat je op eigen kracht weer verder kunt.

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

Tijdens de intake maken we kennis en verkennen we jouw coachdoel. Komen we overeen wat betreft het doel van de coaching? En hebben we beide het gevoel dat we dit traject samen op een prettige manier kunnen doorlopen? Dan plannen we de sessies.

Een coachingstraject bestaat uit ongeveer 4-6 sessies met tussenpozen van 2 à 3 weken. Tijdens de sessies staan we stil bij jouw coachdoel en waar jij het over wil hebben in relatie tot je coachdoel. Met oefeningen en praktische tools kom je tot nieuwe inzichten waarmee je aan de slag kunt. Zodra jij het gevoel hebt dat je op eigen kracht verder kunt richting je doel, ronden we het traject af.

Coachingsgesprekken kunnen zowel online als offline plaatsvinden. Als het past binnen een traject ga ik graag met je naar buiten voor een wandeling.

Vrijblijvend kennismaken?

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel coaches. Op de homepage lees je wat meer over wie ik ben. Hoe weet jij of je de juiste coach voor jou hebt gevonden? Voordat we een traject starten maak ik graag een half uurtje voor je vrij om te verkennen of wij een match zijn.

Ervaringen van anderen

“Jan is een zeer aimabele vent die al snel het vertrouwen wekt zodat je je al snel durft open te stellen. Hierdoor ging ik al redelijk snel diep en begonnen de kwartjes al snel te vallen.”

“Wat je echt aan Jan merkt tijdens de sessies is zijn enthousiasme en wil om je te helpen. Vanaf moment één wekt Jan vertrouwen en stelt je op je gemak. Jan heeft een open houding en een natuurlijke manier van vragen stellen en doorvragen. Hierdoor voelde het buiten een coaching sessie, ook vaak als een goed persoonlijk gesprek.”

“Ik heb echt stappen gezet dankzij de coachsessies. Ik kies meer voor mijzelf, geef meer waardering aan mijzelf en sta daardoor sterker in mijn schoenen. Het gaat met kleine stapjes maar de inzichten over mijn eigen denkwijze/gedrag hebben goed laten zien hoe ik mijn eigen ontwikkeling dwars zit. Jan heeft geholpen om met kleine concrete acties dit te veranderen in de praktijk.”

Tarief

  • Het tarief voor coaching is € 225,- excl. btw per coachgesprek.
  • Een coachgesprek duurt één tot anderhalf uur.
  • Voor particulieren is een gereduceerd tarief bespreekbaar.